Waarom een leeuw?

Waarom een leeuw?

Lang heb ik nagedacht over de uitstraling van mijn site. Herkenbaar voor een aantal zal het zijn dat er stiekem menig uurtje in is gaan zitten in het uitzoeken van foto’s bij alle teksten. Over elke foto is nagedacht en elke gekozen foto is van meerwaarde bij de teksten van mijn coaching- en trainingsaanbod.

Zo ook de foto van de leeuw op mijn homepage. Waarom een leeuw is mij al vaker gevraagd?
Een leeuw staat voor mij voor rust, kracht, intuïtie, samenwerken, moed, persoonlijke kracht, vertrouwen, respect, leiderschap, energiek, helder en duidelijk richting anderen, loyaal, begrenzend, observerend.

Allemaal aspecten die aan bod komen in mijn coachingstrajecten en trainingen. Mijn logo staat voor: je kunnen ontwikkelen in een veilige omgeving van binnen naar buiten. Om je je te kunnen ontwikkelen van binnen naar buiten en te gaan staan voor zowel je zwakheden als je krachten is moed nodig. Waar liggen jouw krachten? Wat kun je niet zo goed? Wat gaat als vanzelfsprekend en vind je leuk?

Vanuit je persoonlijke kracht, je persoonlijk leiderschap met vertrouwen en vanuit respect samenwerken, loyaal maar begrenzend en helder en duidelijk richting je collega’s durven zijn over waar ze je feilloos voor in kunnen zetten en waarvoor liever niet, dat is wat ik met mijn team van trainers en coaches realiseer. En het liefst nog dat jullie ook op zo’n manier gaan samenwerken als een samengestelde roedel leeuwen/leeuwinnen. Volledig vertrouwend op elkaar, (intuïtief) wetend wat de ander zijn/haar kracht is, zodat jullie uiteindelijk als team geheel organisch werken.

Dat is mijn doel: samenwerking realiseren vanuit verbinding met elkaar, zodat deze volledig organisch verloopt. Vaker krijg ik te horen: Ja maar Lon, dat is wel een immens doel he?! Realiseer je je dat dit ook juist klanten af kan schrikken?
En ja, dat realiseer ik me zeker. Maar ook ik weet wat ik kan. Vol vertrouwen, met energie, moed, loyaal aan het proces, het overzicht en mijn rust behoudend, ga ik volledig in mijn kracht staan: teams begeleiden naar hun volle potentieel. En elke keer weer heb ik hier zo’n zin in & mag ik zo’n mooie resultaten behalen, dat ik spontaan in bescheidenheid en dankbaarheid verval.