Life begins at the end of your comfort zone. (Neal Donald Walsh)

Life begins at the end of your comfort zone. (Neal Donald Walsh)

De vorige twee blogs waren van persoonlijkere aard. Ik heb mezelf de vrijheid gegeven om te switchen tussen persoonlijke blogs, zakelijke blogs of een combinatie hiervan.

Deze maand wil ik graag stil staan bij mijn aanbod van trainingen en coaching, maar dan per doelgroep weergegeven in plaats van per dienst zoals op mijn site.

Voor executives is mijn aanbod:

 • Executive Coaching
 • Creatief Denken
 • Systemisch Werk
 • Leiderschapstraining Barcelona
 • Leiderschapstraining Zuid-Afrika

Voor teams is mijn aanbod:

 • Trippen met je Team
 • Met Kracht op Pad
 • Creatief Denken
 • Systemisch Werk: Teamopstelling
 • Your Path Coaching

Voor zzp’ers is mijn aanbod:

 • Met Kracht op Pad
 • Soul Coaching
 • Granada (nog enkele plekken beschikbaar)
 • Ibiza (welke in het voorjaar al vol zit!)
 • Glastonbury

Kern in mijn manier van werken is dat ik ontwikkeling stimuleer door te doen, te ervaren. Als trainer en als coach heb ik een goed gevulde rugzak door een diversiteit aan opleidingen en werkervaring. Uit deze rugzak kan ik pakken wat het beste werkt voor jou, of voor het team. Daarnaast heeft er zich in de loop van de jaren een schil van ervaren trainers en coaches om mij heen verzameld met wie ik samen werk in mijn aanbod. Allen werken we vanuit onze passie en de ervaring heeft geleerd dat dit terug te zien is in de resultaten die we geboekt hebben.

Resoneert ontwikkelen door te doen of groeien door te ervaren bij je? Dan nodig ik je graag uit om een kijkje te nemen op www.soulution.nu of contact met me op te nemen via 06-24265442.